Fii atent!

NowTu ai timpul pe care ti-l doresti?O multime de oameni se plang de lipsa lui.Problema este ca nu vei gasi niciodata timp.Va trebui sa ti-l faci singur;se misca incet si trece repede, nu-i asa?

Nu ai timp sa faci totul insa mereu gasesti timpul necesar pentru lucrul cel mai important.Pe ultima suta de metri,uneori in ultimul minut, faci o multime de chestii.Fie pe fuga, fie pe indelete ,ele ajung sa fie facute.Timpul nu incetineste si nici nu se opreste.Oamenii ,in schimb pot face asta, pot alege sa incetineasca sau sa fuga in continuare de la un moment la altul ca intr-un perpetuum mobile pus in miscare de nu stiu ce motivatie intrinseca sau extrinseca si care de fapt nu e decat o iluzie in care pierzi energie sau…Ai putea sa-ti iei o pauza.Iesi afara si asculta vantul,mergi descult in iarba si inspira adanc.Bucura-te de ploaie si fii recunoscator pentru curcubeu. Razi cu toata inima si da-ti voie sa plangi.Intreaga noastra viata e doar o colectie de experiente. Experimenteaza asadar.

Suntem atat de preocupati de ieri si de maine incat uitam sa ne bucuram de ziua de azi.Cautam fericirea in alta parte, precum promisiuni si sperante, anticipand momente care vor veni….sau poate nu.Atata timp cat credem ca e in alta parte, cu siguranta nu vom gasi fericirea acolo unde ne aflam.

Care este lucrul cel mai important pentru tine astazi? Unde e atentia ta acum?Daca este peste tot si niciunde inseamna ca nu te bucuri de momentul in care te afli. Fii atent si captureaza fiecare clipa ca sa devina parte din tine. Fii prezent si traieste.Fa lucrurile pe rand, incet si pana la capat.

Uita-te acolo unde este atentia ta si fii si tu acolo. Altfel s-ar putea sa nu vezi ca de fapt traiesti acum si aici, iar lucrul acesta va trece.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s